Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Peerfeest 2017

Peerfeest 2 december 2017, Bemdhal

Hieronder kan je inschrijven voor het P-eerfeest van zaterdag 2 december 2017 in de Bemdhal. Na een onderbreking van 10 jaar is er dus opnieuw een echt Chiro-teerfeest. Het is de bedoeling om onze grote Chiro-familie, jong en oud, een avond samen te laten feesten.

Niet goedkoop? Tja, koken kost geld en onze vrijwilligers zijn kostbaar. Daarom hebben we nagenoeg alle taken uitbesteed, zodat niemand die avond hoeft te werken. Arendonk Zingt en Swingt sponsort de helft van het inschrijvingsgeld van onze Chirojeugd. Aangesloten Chiroleden kunnen dus aan 15, €/persoon deelnemen.

Je vult één formulier in per deelnemer. Zo zijn we zeker dat we voldoende eten en stoelen voorzien.

Vragen met * zijn verplicht in te vullen. Alles ingevuld? Dan klik je helemaal onderaan op de knop VERSTUREN. Daarna ontvang je een bevestiging op jouw e-mailadres met daarin alle details.